Registeren

Voor je opvang kan reserveren moet je je eenmalig registreren via https://ingelmunster.kwandoo.com . Je kan kiezen om je te registreren met of zonder je elektronische identiteitskaart. Na je registratie ontvang je een bevestigingsmail met een link om je account te activeren.

Nadat je je registreerde kom je langs in Villa Max. Dit kan tijdens de openingsuren van de opvang of op afspraak. Op dat moment zal de coördinator of een kinderbegeleid(st)er het huishoudelijk reglement met jou overlopen en een rondleiding geven in de opvang.

Heb je hulp nodig bij het registeren?
Maak dan een afspraak met Annelies via villamax@ingelmunster.be of
telefonisch op 0472/82 11 15.

  • Nog niet geregistreerd? Registreer je online alvorens te reserveren.

Reserveren

  • Opvang reserveren doe je via ons reservatiesysteem.

Woensdagnamiddag, vrije schooldagen of pedagogische studiedagen
Je kan een plaatsje reserveren voor een activiteit en dit tot 7 kalenderdagen voor de opvangdag.

Vakanties (krokus-, paas-, herfst-, en kerstvakantie)
Je kan een plaatsje reserveren tot 7 kalenderdagen voor de start van de vakantie.

Inschrijven voor de zomervakantie
Je kan een plaatsje voor de maand juli vastleggen tot 7 kalenderdagen voor de start van de maand. Voor augustus kan dit ook tot 7 kalenderdagen voor de start van de maand.

Na de inschrijvingsperiode kunnen er zowel online, telefonisch en via mail geen reservaties meer worden gemaakt. Als de opvang volzet is, kom je op een wachtlijst. Villa Max werkt met een lijst volgens tijdstip van reservatie:

  • Prioriteit 1: kinderen van Ingelmunster
  • Prioriteit 2: kinderen niet van Ingelmunster die in Ingelmunster school lopen
  • Prioriteit 3: kinderen niet van Ingelmunster waarvan de ouders in Ingelmunster werken
  • Prioriteit 4: kinderen niet van Ingelmunster, die geen school lopen in Ingelmunster en waarvan de ouders niet in Ingelmunster werken, maar waarvan de grootouders in Ingelmunster wonen
  • Prioriteit 5: kinderen niet van Ingelmunster, die geen school lopen in Ingelmunster en waarvan de ouders en grootouders niet in Ingelmunster wonen

Annuleren of wijzigen

Schooldagen
Voor opvangdagen tijdens het schooljaar kan je annulaties of wijzigingen van het gereserveerde opvangmoment kosteloos doorgeven tot 7 kalenderdagen voor het afgesproken tijdstip.
Bijvoorbeeld: ik reserveerde opvang voor woensdagnamiddag. Ik kan dit wijzigen of annuleren tot en met de dinsdag in de week ervoor.

Korte schoolvakanties
Voor reservaties tijdens vakanties (met uitzondering van de zomervakantie) kan je annuleren of wijzigen tot ten laatste 7 kalenderdagen voor aanvang van de vakantie. Eenmaal de vakantie begonnen is, liggen de reservaties vast en is het niet meer mogelijk annulaties of wijzigingen door te geven voor de lopende vakantieperiode.

Zomervakantie
Voor de zomervakantie wordt er gewerkt per maand. Je kan een reservatie annuleren of wijzigen tot 7 kalenderdagen voor de start van de maand. Geef annulaties of wijzigingen zo snel mogelijk door via villamax@ingelmunster.be. Zo krijgen ook andere kinderen de kans om naar de opvang te komen.

Bollewerpstraat 5
8770 Ingelmunster
Ond.nr.: 0567 755 153
Villa Max © 2017 All Rights Reserved. Made by WITTER