Registeren

Voor je opvang kan reserveren moet je je eenmalig registreren via https://ingelmunster.kwandoo.com . Je kan kiezen om je te registreren met of zonder je elektronische identiteitskaart. Na je registratie ontvang je een bevestigingsmail met een link om je account te activeren.

Nadat je je registreerde kom je langs in Villa Max. Dit kan tijdens de openingsuren van de opvang of op afspraak. Op dat moment zal de coördinator of een kinderbegeleid(st)er het huishoudelijk reglement met jou overlopen en een rondleiding geven in de opvang.

Heb je hulp nodig bij het registeren?
Maak dan een afspraak met Annelies via villamax@ingelmunster.be of
telefonisch op 0472/82 11 15.

  • Nog niet geregistreerd? Registreer je online alvorens te reserveren.

Reserveren

  • Opvang reserveren doe je via ons reservatiesysteem.

Indien de opvang volzet is kom je op een wachtlijst te staan. Villa Max werkt met een vierledige wachtlijst volgens tijdstip van reservatie:

  • Prioriteit 1: kinderen van Ingelmunster
  • Prioriteit 2: kinderen niet van Ingelmunster die in Ingelmunster school lopen
  • Prioriteit 3: kinderen niet van Ingelmunster waarvan de ouders in Ingelmunster werken
  • Prioriteit 4: kinderen niet van Ingelmunster, die geen school lopen in Ingelmunster en waarvan de ouders niet in Ingelmunster werken

Indien er een plaats vrijkomt, zal Annelies je verwittigen volgens prioriteit en in volgorde van tijdstip van reservatie.

Annuleren

Gedurende het schooljaar kan je annulaties of wijzigingen van het gereserveerde opvangmoment kosteloos doorgeven tot 1 week voor het afgesproken tijdstip

  • Vb. Ik reserveerde opvang voor woensdagnamiddag. Ik kan mijn gereserveerd moment wijzigen of annuleren tot de woensdag ervoor.

Voor reservaties tijdens vakanties kan je annuleren of wijzigen tot ten laatste 1 week voor aanvang van de vakantie. Eenmaal de vakantie begonnen is liggen reservaties vast en is het niet meer mogelijk annulaties of wijzigingen door te geven voor de lopende vakantieperiode. Uitzondering zomervakantie: het is de eerste drie weken van juni nog mogelijk om reservaties te wijzigen of te annuleren voor juli. Het is de eerste drie weken van juli nog mogelijk reservaties te wijzigen of te annuleren voor de maand augustus.

  • Vb. Ik reserveerde opvang voor 17 juli. Ik kan mijn gereserveerd opvangmoment wijzigen of annuleren tijdens de eerste drie weken van juni.
  • Vb. Ik reserveerde opvang voor 12 augustus. Ik kan mijn gereserveerd opvangmoment wijzigen of annuleren tijdens de eerste drie weken van juli.

Geef annulaties of wijzigingen zo snel mogelijk door via villamax@ingelmunster.be! Zo krijgen ook andere kinderen de kans om naar de opvang te komen.

Bollewerpstraat 5
8770 Ingelmunster
Ond.nr.: 0567 755 153
Villa Max © 2017 All Rights Reserved. Made by WITTER